Spel för personer med tidsbrist

Det är många som gillar att sätta sig ned med ett underhållande spel men sällan lyckas ta sig tiden som många populära spel idag kräver. Men allt är inte förlorat. Faktum är att det finns gott om spel på marknaden idag som kan plockas upp när än helst man har tid över ett par minuter eller mer.

Mobilspel

Praktiskt taget alla har en smartphone idag och när det kommer till snabba och enkla spel finns det nog ingen plattform som har ett så stort utbud som just mobilen. Allt från pusselspel och korta äventyrsspel till racing och strategispel finns tillgängliga på mobilen idag. Så oavsett vilket intresse område man har kan man nästan alltid hitta något som kan passa.

Onlinespel

Onlinespel är en väldigt bred benämning idag och inkluderar mängder av olika genrer. Självfallet finns det spel som World of Warcraft som spelare kan sänka tusentals timmar i och fortfarande hitta saker att göra. Men likväl kan man hitta andra spel som är uppbyggd kring spelloopar på 10-20 minuter som kan upplevas om och om igen. Passande exempel på dessa spel är Hearthstone, Gwent, CS:GO, Overwatch och liknande. De som gillar att spela mot andra bör helt klart utforska dessa sorters spel.

Flashspel

Flashspel är något som blev otroligt populärt tidigt på 2000-talet och kan på en del sätt och vis liknas vid dagens mobilspel. Och medans dess storhetstid kanske är förbi finns det fortfarande många som skapar och spelar dessa sorters spel än idag. Igen finns det spel i praktiskt taget alla genrer och lätt att hitta sin favorit. Spelen kan dessutom ofta pausas och återvändas till senare utan problem.

Spelautomater

Vill man tala om spel som går snabbt att spela finns det dock inte något som går att jämföra med spelautomater. En runda i ett av dessa spel tar inte mer är några sekunder i genomsnitt och man kan dessutom vinna pengar genom att spela dem. För en snabb titt på det enorma utbudet som finns kan man besöka sajten Casinodjungel.se.